onsdag 31 december 2008

Eriks nyarskarameller

Sa kommer nu ett litet urval av var alltid sa genomtankte väns utspel under var tillryggalagda tid tillsammans. Hoppas det smakar...

Om vi hade varit nagon annanstans hade den dar skorstenen kunnat vara Eskilstuna bruk.
Bussresa i Brasilien

Fan va jag diggar att laga mat i bar overkropp... Eller bara forklade... Swish.. Swoch.. (och haftiga armrorelser for att illustrera) Och sa ska man vara svettig sa man vet att man jobbar!
Matlagning i Cordoba (du anar inte vad du missar Jennifer)

Erik, ar faglar reptiler?
Pingvinskadning i Peninsula Valdés

Det dar berget ser ut som en chokladkaka med floursocker pa!
Floursocker, alla tandlakares basta van!

Kramar och gott nytt ar!

Etiketter: ,

9 kommentarer:

Blogger Tjutberg sa...

till mitt fñrsvar maste sagas att faglarna val ar nara slakt med reptiler? deras ñgon, klor etc ser liknande ut iaf...

31 december 2008 kl. 05:48  
Blogger Sara sa...

Ja, fröken rycker in till ditt försvar...
Fåglarna är de närmaste släktingarna till dinosaurierna som går att uppbåda på vår jord i detta nu. Fast....pingviner.... känns ju inte riktigt som T-rex direkt?! Annars tycker jag personligen att fåglar är vidriga.

Fortsätt bjuda på vad ni sagt för knasiga saker, det är ju jättekul läsning och sånt som får en att längta tills du/ni kommer hem.

Gott Nytt År till er båda från
Supersnälla Silversara

31 december 2008 kl. 09:01  
Anonymous Anonym sa...

Hej grabbar!
Vad jag förstår står det väl ungefär oavgjort vad gäller guldkorn från respektive tankesmedja. Betr. pingvinerna så härstammar dom som alla andra fåglar från dinosaurierna, och åtminstone krokodilen företer väl vissa likheter med någon art av dinosar så reptil den nu är, så ... ja inte vet jag så här i all hast.
Vi återkommer fylligare efter nyårsfirande i Danderyd.
Öland är inte så dumt på vintern heller, och nu är all tidigare sågad ved under tak!
Stor nyårskram till er båda!
Pappa

31 december 2008 kl. 09:08  
Anonymous Anonym sa...

Kul citat - någon gång ska han væl komma till Eskilstuna tockså.


Betræffande reptiler och fåglar kan man ju sæga att frågan om vad som kom først, hønan eller ægget, ær det avgjort -ægget!

Vældigt mycket Gott nytt år på er båda./Pappa Thomas

1 januari 2009 kl. 04:59  
Anonymous Anonym sa...

Gott nytt år och hoppas ni skålat mycket för ett kommande toppen år.

Puss

1 januari 2009 kl. 09:50  
Blogger Erik sa...

Haha.. Vilken läsarstorm till försvar.. Att båda djurtyperna härstammar från dinosaurierna kan vi nog vara väldigt överens om, men att kategorisera fåglar som reptiler, det är lite väl mäktigt för mig..

Sen att försvara och förklara sig Sebbe.. Är inte det lite under din värdighet? :)

1 januari 2009 kl. 10:10  
Anonymous Anonym sa...

Hej!
Ni är verkligen flitigt lästa av alla. Nu har vu hunnit vara hemma i två dagar och vi har just räknat ut att snart har ni varit borta halva tiden. Tror att jag glömt att tacka för julklapparna. Tack så väldigt mycket!Sandras marmelad var jättegod,smakade den i morse. Alkemisten har jag inte hunnit börja på än det är kul att ha en bok som väntar.
Idag har vi åkt skridskor på Judarnsjön och i morgon blir det Drevviken. Isarna är fantastiska, helt blanka, utan sprickor och utan snö!Olle har åkt på golfdammen på Öland, jag tror det var på den stora. Det var tjock is redan när vi var nere.Nu har det blivit ordentligt kallt både där och här. Det var minus tio grader i morse!
Vad det gäller pingviner får jag instämma med de andras kommentarer. Ni borde ha frågat mormonerna, undrar vad de hade sagt?
Ser fram mot att åka skridskor med dig nästa vinter, det kan ju faktiskt bli i år om isen lägger sig tidigt.
Många kramar från mamma!

2 januari 2009 kl. 09:54  
Anonymous Anonym sa...

Tack för roliga citat! Jag anser reptil-debatten avslutat kanske.
Gott nytt år på er båda två,önskar mamma Hanne!
PS På denna herliga vinterdag : här har ni något att längta till nästa vinter: Blanka iser, spännande ljud från det nedkylda under skridskorna, fin fart, frisk vind i ansiktet, några herliga minusgrader...!(Vi hade en fin-fin skridskoturtur på Drevviken i dag!)/H

6 januari 2009 kl. 15:25  
Anonymous Anonym sa...

Hej Gubben!
Sitter på nattkröken mellan torsdag och fredag efter att ha sett filmen "Dagbok från en motorcykel" på TV. Den handlar om hur Che Guevara som ung läkarstuderande 1952 tillsammans med en kompis reste på en tusenmilafärd genom Argentina, Chile, Peru, Colombia och Venezuela, hur resan och strapatserna förändrade deras liv -inte minst anblicken av orättvisorna som mötte varhelst de kom. Kompisen kom senare att grunda läkarhögskolan i Havanna och uppgavs leva där än i dag med sin familj.
Det kändes en smula märkligt att få se filmen just nu med er praktiskt taget i samma hjul- och fotspår ett drygt halvsekel senare.
Ta väl hand om er!
Pappa

8 januari 2009 kl. 15:43  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida