torsdag 18 december 2008

Gullviva, mandelblom....

... blaklint, lupiner, cikoria, maskrosor, smorblommor, blasippor, 7-8 grader och ombytligt vader. Ushuaia far en att kanna sig lite som hemma i alla fall, fast har ar det mer paskvader an juldito. Jattetrevlig stad omringad av snokladda berg i norr och havet i soder, helt fantastiska vyer.

Vidare strapatsinfo kommer sa smaningom, formodligen tillsammans med sang att sova i, varm mat, battre lina och billigare internet.

Hoppas julstoket gar enligt planerna, jobba inte ihjal er!

Kramar

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej Gubben!
Vi har faktiskt en envis blåklint som framhärdar i rabatten vid garaget, annars kan vi vara avundsjuka på den blomsterprakt som omger er. Temperaturmässigt ligger vi inte så långt efter, ca 4grader plus så här på kvällskröken (23.30). Ingen vit jul i sikte på dessa breddgrader!
Var inne och googlade på Ushuaia och det var en mäktig vy med de snöklädda fjällen i fonden. Har ni nått sydligaste punkten på resan?
Mail med diverse innehåll avgick till Dig i går natt.
Om vi inte hörs av innan dess vill jag önska er en riktigt god och minnesvärd jul! Våra tankar är med er!
Ha det riktigt bra, Mamma hälsar!
Pappa

18 december 2008 kl. 14:36  
Anonymous Anonym sa...

PS
Det var intressant att höra att ni har samma växtarter kring er som här hemma. Klimatet spelar väl en väsentlig roll. Blåsippan är kanske den blomma jag gläds mest åt numer, i barndomen var det gullvivan. Jag kommer ihåg att det kändes väldigt bra när jag fick syn på rödklöver och prästkrage under en palm på Nya Zeeland, lite som en hälsning från landet där långt borta.
Pappa

18 december 2008 kl. 14:48  
Blogger Sara sa...

Härligt att få fira jul (påsk??) på ett någorlunda hemlikt ställe....
Annars verkar det ju inte fett med julstämning där hos er! Sandra har byggt ett peppishus med barnen och det blev så fint så. Vi saknar att inte köpa julklapp till dig i år, men gissar att upplevelsen att resa är som världens största julklapp ändå...
VIDRIGT väder här, pappa är lite snäll i sin beskrivning; Ett äckligt duggregn heeela tiden och bara vattenpölar och lera överallt. Njut av blommorna ni och längta INTE hem!

18 december 2008 kl. 14:53  
Anonymous Anonym sa...

Som norsk kan jag bara inte låta bli..."snöklädda berg i norr och havet i söder..", det låter ju precis som Lofoten, -eller någon annan fjord man cyklat längsmed i Nord-Norge/ Vest-Norge...Men skulle gärna ha skådat era fjäll också, får aldrig nog av att titta på fina fjäll!/mamma Hanne

28 december 2008 kl. 03:55  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida